Sopar dels Sentits - 10%


El Sopar dels Sentits és una experiència cultural que es desenvolupa a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya [RAMC]

 

71.00€ - 10% Descp. 63.90€

 

Opció limusina per l'esdeveniment 8 pax.

 

Important: En el moment de la compra especificar día i hora (subjecte a disponibilitat)

Regala Sopar dels Sentits


Poden regalar a altres persones Sopars dels sentits

Els obsequiats poden triar el dia que vulguin gaudir de l'experiència fent la reserva.


Hora d'inici de l'activitat - 20:00h

 

20:00h Benvinguda amb copa de cava

20:15h Visita teatralitzada a l'edifici

21:00h Inici del sopar a la Sala Turró

22:30h Enigma a l'amfiteatre anatòmic

23:00h Fi de la vetllada a la RAMC

 Menú dels Sentits

Expliquem molt breument en què consistirà el sopar, ja que si desvetllem els plats estaríem interferint prèviament en els seus sentits i la percepció que tindrien el dia de l'activitat ja estaria influenciada.

 

  • Perles Sensorials
  • Paradoxes
  • La pedra de Escolapi
  • Mise en place
  • Recollint les molles
  • Pa, aigua, vi i cafè
  • Atès que el joc dels sentits està vinculat a cada plat del menú, no hi ha una versió per vegetarians, avisem que al menú trobaran un plat de carn, un peix i lactis. En cas d'intolerància al gluten o làctics es pot adaptar avisant en el moment de fer la reserva.

info@catalunyadiversio.com o 625.946.652Qué ès ?

El Sopar dels Sentits és una experiència cultural que es desenvolupa a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya [RAMC] i que pretén acostar la història de la medicina a Barcelona a tots els seus visitants, així com introduir els assistents a les bases de la neurociencia sensorial a través d'un joc gastronòmic on participaran tots els sentits.

 

El sopar consisteix en un menú que ens mostrarà com el cervell construeix la realitat amb la informació que li arriba dels sentits. I com aquesta realitat pot resultar sorprenent, ja que la realitat que ens entra pels sentits no sempre coincideix amb el que creiem estar vivint. Tot un joc gastronòmic pensat per a omplir-nos de percepcions sensorials a força d'il·lusionisme, mentalisme, sabors, colors, olors i textures.

 

I no, no estaran a les fosques!