Avisos legals i de privacitat

AVÍS LEGAL: CONDICIONS GENERALS D'ÚS DE LA PÀGINA WEB I POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), s'informa dels següents aspectes legals:

 

Responsable del web: CATALUNYA DIVERSIÓ. Domicili de Contacte: Carrer Antoni Gaudí 15, |Reus E-mail de Contacte: 

info@catalunyadiversio.com

 

Tlf .: 625.946.652

Dades Fiscals: C.I.F. 47774022D

 

Dades Registrals: Registre Mercantil de Reus 

 

La finalitat d'aquesta política és de protegir la seva privacitat. Indica detalladament com les seves dades personals poden ser usats i com són protegits davant l'abús. CATALUNYA DIVERSIÓ, és la titular del web site "catalunyadversio.com"

1. Consideracions Prèvies: Les presents condicions legals regulen l'ús legal permès d'aquesta pàgina web, el responsable legal és CATALUNYA DIVERSIÓ Aquestes condicions generals regulen l'accés i utilització que el propietari de la web posa gratuïtament a disposició dels usuaris d'Internet. L'accés a la mateixa implica la seva acceptació sense reserves. La utilització de l'àrea d'usuaris o l'adquisició de productes o serveis es regiran, a més, per les condicions particulars previstes en cada cas, les quals s'entendran acceptades pel mer ús de tals serveis.

2. Propietat Intel·lectual i industrial: Els textos, imatges, logotips, signes distintius, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en aquest website són propietat de CATALUNA DIVERSIÓ, o disposa en el seu cas, de l' dret d'ús dels mateixos, i en aquest sentit són obres protegides per la legislació de propietat intel·lectual i industrial vigents. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquesta web, queda expressament prohibit excepte previ i exprés consentiment del titular. Això no obstant, els usuaris podran portar a terme la reproducció o emmagatzematge dels continguts del website pel seu ús personal, quedant expressa i terminantment prohibida la reproducció d'elements o continguts d'aquest website, realitzats amb ànim de lucre o fins comercials.

3. Condicions d'Accés: ORGANITZACIÓ I DIRECCIÓ D'ESDEVENIMENTS SL, es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la Web, de la configuració i presentació d'aquesta, de les condicions d'accés, condicions de contractació. etc. L'empresa responsable del web no garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a la pàgina o al seu contingut, ni que aquesta es trobi actualitzada o lliure de virus ni de qualsevol altre element en la que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic. ORGANITZACIÓ I DIRECCIÓ D'ESDEVENIMENTS S.L. declina qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual amb la persona o empresa que faci ús d'ella i tingués perjudicis de qualsevol naturalesa ocasionats per virus informàtics o per elements informàtics de qualsevol índole. El titular del web no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar de l'ús no consentit de la informació continguda en la mateixa o dels derivats dels serveis i opinions efectuats per tercers.

4. Responsabilitat per Links: L'empresa responsable de la pàgina web, declina qualsevol responsabilitat pels serveis i / o informació que es presti en altres pàgines enllaçades amb aquesta web. CATALUNYA DIVERSIÓ no controla ni exerceix cap tipus de supervisió quan inclou el link a les mateixes, amb la creença que aquests continguts acaten la legislació aplicable. No obstant, la utilització de Links a altres pàgines no suposa de cap manera responsabilització ni apropiació del contingut de les mateixes, sense que es pugui entendre que es produeix cap tasca de supervisió ni aprovació dels canvis o informacions que es realitzin en elles. Aconsellem als visitants de les mateixes actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s'exposin en aquestes webs. CATALUNYA DIVERSIÓ no respon ni es fa càrrec de cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin relacionar-se amb el funcionament, disponibilitat i continuïtat dels llocs enllaçats.

5. Lloc del Contracte i Fur aplicable: CATALUNYA DIVERSIO i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals la ciutat de Tarragona (Espanya) per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar de l'accés, o ús d'aquesta pàgina web, entenent celebrat el present contracte electrònic a la ciutat de Tarragona, (Espanya).

6. Política de privacitat de les dades personals: D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades en el moment de la seva registre, o qualsevol altre facilitat a CATALUNYA DIVERSIÓ per al seu accés a alguns dels serveis del lloc web (àrea de clients, newsletters, sol·licitud de pressupostos, sol·licitud d'informació), siguin incorporats a fitxers titularitat d'aquesta empresa, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats , per a la realització d'estudis estadístics dels usuaris registrats, que permetin dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d'administració, així com per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic bé per qualsevol altre mitjà, de novetats, productes i serveis relacionats amb CATALUNYA DIVERSIÓ  o amb terceres empreses col·laboradores. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, l'usuari presta el seu consentiment exprés per l'enviament de publicitat a través d'aquest mitjà.