Excursió A EssaouiraLa medina d'Essaouira no deixa impassible als viatgers, aquests podran gaudir de passejar per la seva medina, visitar el seu magnífic port, entrar a les milers de galeries d'art que existeixen. Tot això en un poblet blanc i blau a la costa atlàntica.

 

Què esperar

 

itinerari

Aquest és un itinerari habitual d'aquest producte

 

Per a: Essaouira, Essaouira, Marràqueix-Tensift-El Haouz Region

 

Us passem a buscar a l'hora pactada per l'hotel on estigueu allotjats o prop i ens dirigim cap a Essaouira, tenim aproximadament unes 2 hores de trajecte. Pararem a les cooperatives d'argan perquè les dones ens ensenyin tot el procés d'elaboració.

És interessant saber que les cooperatives d'oli d'argan són portades exclusivament per les dones, és una concessió que d'alguna manera elles han assumit.

Si tenim sort i és la temporada veurem a les cabres pujades sobre dels arbres d'argan, i és que aquests animals ajuden en el procés de l'elaboració de l'oli d'argan.

 

Tindreu oportunitat de visitar la medina d'Essaouira coneguda com Mogador, Dissenyada pels Portuguesos, passejar pels seus carrerons plens de galeries d'art, potser és la medina juntament amb Assilah més artística del Marroc, el seu port és un dels entreteniments més visuals de la medina.

I les seves platges de les més conegudes per practicar surf de vela. Just davant de la medina veureu que hi ha un gran illot, aquesta illa era una presó.

Volta a Marràqueix a l'hora que decidiu.

 

 

Informació important

 

Punt de partida

Marràqueix, Morocco

 

durada

8h

 

Detalls de la volta

Volta a punt de partida original

inclusions

  • Transport privat

Informació addicional

 

  • La confirmació es rebrà en el moment en què es realitzi la reserva
  • No és accessible per a cadires de rodes
  • Es poden portar cotxes de nadons
  • S'admeten animals d'assistència
  • Hi ha transport públic a prop
  • Seients o cadires infantils disponibles
  • La majoria de viatgers poden participar en l'experiència
  • En aquesta experiència ha d'haver un nombre mínim de viatgers. Si es cancel·la perquè no s'arriba a aquest mínim, se li oferirà una altra data o experiència o el reemborsament total de l'import abonat.
  • Aquesta una excursió o activitat privada. Només pot participar seu grup.

 

Política de cancel·lació

Si vols que se't reemborsi l'import íntegre, cancel·la amb al menys 24 hores d'antelació a la data d'inici de l'activitat.


Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.