Perquè utilitzar un Planificador d’entreteniment i animació?

Es necessita molt de temps i treball per a planificar un esdeveniment. Celebrar un esdeveniment a casa , així com en un altre lloc, t’has de centrar en un munt de coses. Un planificador d’entreteniment i animació  és algú que coneix el territori català, té relacions amb tots els proveïdors, sap com obtenir els millors preus i com assegurar-se que cada detall compleix amb les seves peticions d'esdeveniment.

 

¨CATALUNYAdiversió¨ és una empresa jove i innovadora, especialitzada en organització d'esdeveniments públics o privats, lúdics i socials de qualsevol tipus i complexitat en la qual oferim un servei personalitzat a cada client.

 

La nostra empresa té la seva estructura basada en grans profesionals en el sector de l’entreteniment i l’animació, apassionats en el seu treball, comptant amb una àmplia experiència.

 


la nostra IL·LUSIÓ

Estem desitjant compartir amb vosaltres els nostres projectes i experiències que hem dissenyat amb molta il·lusió.

És un extens ventall per organitzar, de manera personalitzada per vosaltres, els vostres fills, família i amics tot tipus d'esdeveniments.

Des de aniversaris, activitats per empreses, entreteniment, animació, conta-contes, tallers ( lúdics i didàctics ) campaments, activitats esportives, tallers de creixement personal i un llarg etc..

Podeu gaudir del vostre temps d'oci fent tot allò que més us apassioni per a cada especial ocasió ( en plena natura, al mar, ciutat o cada racó idil·lic dels pobles o llocs que més us agradin ). farem que els vostres somnis es facin realitat.

PERQUÈ NO!